Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Open NK Archery Attack

Het NK Archery Attack 28 mei 2017 Beachstadion Scheveningen. Momenteel zijn er 19 teams ingechrven en hebben we nog plaats voor de laatste 13 teams. Dus heb jij zin in een super dag met vrienden of familie? Doe dan zondag 28 mei 2017 de hele dag mee aan het NK Archery Attack, waarbij iedereen zich kan inschrijven!

Wat, wie en waar

Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Omdat de pijlen een zachte rubber dop hebben is Archery Attack veilig maar toch spannend en dat zonder blauwe plekken!Maak een team van 7-9 personen en schrijf je vanaf 1 februari in voor dit Archery Attack spektakel van 2017 in Nederland. Vanaf 1 februari aangeven hoe in te schrijven en zullen deze editie tot een maximum van 40 teams opnemen om iedereen meerdere wedstrijden te kunnen laten spelen.

Inschrijfgeld (hele dag spelen)
- Voorinschrijving t/m 1 april 2017
195 euro - Per team van 7-9 spelers
- Na-inschrijving t/m 14 mei 2017
230 euro - Per team van 7-9 spelers

Wat krijg je ervoor terug:
Een uniek handboogevent, waarbij wij alle materialen verzorgen en jullie de spanning en gezelligheid!

Meer info

Je speelt 7-7 met max 2 wissels ( 9 pers). Je speelt voorronde in een poule daarna speelt iedereen nog een knock out systeem. Waarbij we in twee divisies verder gaan. Voor iedere persoon die je raakt en/of doelen dat je wegspeelt krijg je punten.

Als je geraakt bent wissel je met de fieldmen die buiten het veld staat en daar eventuele pijlen retourneert naar zijn spelers in het veld.

Side event: The Hunger Game

Daarnaast spelen we nog een side event Hunger game waarbij ieder team twee spelers mag inbrengen. In deze variant strijden we tot er 1 winnaar is. Nee je hoeft geen lid te zijn van Handboogsport Nederland (NHB).

Voor inschrijfformulier en of de regels die wij vanaf zondag versturen kun je mailen naar inoutevents@hotmail.com. Enjoy!

Delen