Buitengewoon
Scheveningen

Scheveningen Zuivert

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!


Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Voor een overzicht van alle wellness activiteiten op Scheveningen ben je hier op de juiste plek! Van massages en yogalessen aan zee tot struinen in de duinen, bootcamp op het strand of floaten op de Pier.

Op Scheveningen kun je 365 dagen per jaar ontspannen aan zee. Hier vind je wellness aanbiedingen, sport evenementen op Scheveningen, adresjes voor bewust en biologisch eten, massages en meer.


Wellness aanbiedingen op Scheveningen
Elke maand vind je op deze pagina twee nieuwe aanbiedingen om het nog verleidelijker te maken om te komen uitwaaien, relaxen, te ontspannen en je te laten verwennen op Scheveningen.

Hou deze pagina in de gaten of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Stichting Buitengewoon Scheveningen
Stichting Buitengewoon Scheveningen verzorgt de lokale en regionale marketing & communicatie van Scheveningen. Ze legt - waar mogelijk - verbindingen tussen strand, stad én haven, dorp en Bad, en initieert en ondersteunt evenementen en activiteiten op Scheveningen.365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Stichting Buitengewoon Scheveningen nodigt alle Scheveningse ondernemers uit om bestaande en nieuwe initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van wellness en sport op Scheveningen te delen. Dit kan door de redactie te mailen op redactie@buitengewoonscheveningen.nl