Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Callao

14 januari 2020 - Lekker eten en een heerlijke avond uit aan de haven? Dan is deze A Night Out tip zeker wat voor jou! Callao is een culinaire hotspot aan zee waar je de lekkerste drankjes en hapjes met een Peruaanse twist kan proeven.

Wereldsmaken

Kom genieten bij deze culinaire hotspot in de haven van Scheveningen. Callao cevicheria laat jou kennismaken met de geuren, smaken, kleuren en is een ode aan de prachtige Peruaanse keuken.

Onder leiding van Chef Jaime Pesaque worden de overheerlijke creaties van deze mooie keuken tot stand gebracht.

Meer over de chef

Jaime is geboren en getogen in Peru en bracht meerdere jaren in Europa door. Hier ging hij in de leer bij restaurants met een Michelinster in Italië en Spanje, waaronder El Celler de Can Roca.Terug in Peru perfectioneerde hij een unieke kookstijl bij Al Grano, waar hij zijn eerste keuken beheerde. In 2008 waagde Pesaque zijn ondernemersgeest en culinaire artisticiteit en opende zijn vlaggenschip restaurant, Mayta, een gastronomisch restaurant en bekroonde pisco-bar in Peru.

Aan de haven

Pesaque combineert hedendaagse culinaire technieken met verse lokale producten en authentieke kruiden en transformeert hoofdgerechten in verfijnde en hartige culinaire creaties.

De keuken van Callao werkt onvermoeibaar om de beste ambachtelijke ingrediënten van hoge kwaliteit te kopen, omdat ze weten dat dit het verschil maakt.

Callao cevicheria is meer dan dineren; het is een culinaire beleving! Boek een tafel en kom snel genieten van deze hotspot in de haven van Scheveningen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Kapperskorting

Met onze maandelijkse 'Scheveningen Zuivert' acties, kan jij 365 dagen per jaar ontspannen aan zee. Ja wij zorgen buitengewoon goed voor onze lieve lezers! Deze maand hebben we een leuke actie is samenwerking met 'Butcher'. Ken je deze gezellige kapperszaak nog?

Lees verder

Steengoed genieten

Wegdromen in een zee van wellness op Scheveningen? Dat kan met deze steengoede korting die we voor jullie geregeld hebben deze maand. Je kan vast wel wat verlichting gebruiken met deze gure herfstdagen. Want wij weten maar al te goed dat jij ook niet van steen bent.

Lees verder

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Met ingang van 1 oktober 2016 zet Stichting Marketing Scheveningen 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart met haar najaarscampagne Scheveningen Zuivert. Vanaf 1 oktober verschijnen hier op de site wekelijks tips om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.

Lees verder