Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Clinic bij Max Health Club

12 januari 2020 - Deze maand staat in het teken van een gezond begin. Of je nu intensief wilt bewegen, zen wilt worden of behoefte hebt aan healthy happen; hier vind je de leukste tips. Kom in actie bij Max Health met deze korte cursus.

Fit aan zee

Voel je snel sterker en fitter met het intensieve succesprogramma van Les Mills: Body attack! Sinds januari worden deze lessen gegeven door de fitgirls van Max Health, Marjolein en Charlie, en daarom introduceren ze dit ook graag aan jullie in de vorm van een technische clinic op donderdag 30 januari.

BodyAttack staat bekend als intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als voor de ver gevorderden. De combinatie van atletische bewegingen en sterke krachtoefeningen zorgen ervoor dat je heel je lichaam traint en je binnen no time ook strakker in je vel zit! Dat klinkt als een win-win situatie toch?Natuurlijk ontbreekt net zoals bij elk Les Mills programma de techniek niet en precies om die reden organiseert Max Health de clinic ‘BodyAttack Techniques’ voor iedereen die deze bewegingen onder de loep wil nemen, perfectioneren en begrijpen zodat je hier nog meer profijt van hebt tijdens je lessen. Doe mee, word sterker en verbeter je coördinatie en lenigheid.

Max Health

Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness? Dan ben je bij Max Health Club aan het juiste adres. Max Health Club is de healthclub in Den Haag, Scheveningen en omgeving.

Naast fitness biedt Max je faciliteiten zoals een indoor zwembad en heerlijke wellness. Dus na een heerlijke les yoga lekker ontspannen in de sauna of het stoombad.

Gelegen in een bosrijke omgeving, weg van de drukte van de stad. Hier wordt gezelligheid gecombineerd met effectief trainen en ontspannen!

Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht November

De maand november waait er een frisse culturele wind door Scheveningen. Muziek, theater, en dans verlichten de badplaats. Geniet van deze lichtpuntjes in donkere tijden. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder

Ringen aan zee

Stel je eens voor: Twintig zandringen van circa 150 bij 300 meter die worden opgebouwd door twee zilverkleurige graafmachines. Het strand van Scheveningen wordt tot een kunstwerk gemaakt. Het blijft niet bij verbeelding, dit is allemaal echt. En dit weekend kan je dit kunstwerk komen bewonderen bij de officiele opening!

Lees verder

Voorstelling aan zee

Zon, zee en strand is wat de klok slaat deze dagen op Scheveningen. Maar ook verkoeling zoeken is belangrijk, vooral voor de kleintjes. Daarom hebben wij speciaal voor de kids een paar spetterende activiteiten op een rijtje gezet. Neem een duikje in een van de leukste events aan zee!

Lees verder