Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De e-bike aanbieding

Je snel verplaatsen van het station naar de zee? Dat kan natuurlijk met de tram of de OV fiets. Maar de zakelijke aanbieding voor de maanden juli en augustus brengt de zee wel heel snel dichterbij. Eerst een afspraak in de binnenstad? Een paar keer trappen en je kunt je voeten in het zand stoppen. En dat allemaal dankzij E-bike-to-go!

Q-Park

Als eerste parkeerbedrijf in Europa biedt Q‐Park in samenwerking met e‐bike to go elektrische fietsen aan die eenvoudig via de smartphone te huren zijn. Hiermee kan snel, duurzaam en eenvoudig de ‘last mile’ naar de eindbestemming in de binnenstad worden afgelegd. Het initiatief start in Amsterdam en Den Haag en wordt bij succes in heel Nederland uitgerold. “Niet alleen sluit dit goed aan bij onze eigen duurzaamheidsdoelstellingen, het is ook een mooi voorbeeld van ‘smart mobility’‐toepassingen, waar onze klanten steeds meer om vragen”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur van Q‐Park Nederland.Op slot

“Vooral in de grote steden is een e‐bike een aantrekkelijk alternatief voor de auto”, vult e‐ bike‐to‐go oprichter Jelle Visser aan. “Geen files en je kunt overal binnendoor. Bovendien is het gebruik van onze e‐bikes kinderlijk eenvoudig. Via onze app kan de fiets van het slot gehaald en afgerekend worden. Voor vijf euro kan men vijf uur op pad. Daarmee krijgt Nederland ruim vijftig jaar na het ‘witte fietsenplan’ een eigen deelfietsenplan, versie 2.0.”

Locaties

Al enige tijd zijn de e‐bikes beschikbaar bij Q‐Park CS New Babylon nabij Den Haag Centraal, Q‐Park Mahler aan de Zuidas en Q‐Park de Bijenkorf; beide in Amsterdam. De e‐ bikes hebben een actieradius van ruim zestig kilometer en worden compleet met led-verlichting en een handige krat beschikbaar gesteld. Op slot zetten kan overal, afmelden kan ook op andere e‐bike to go locaties, onder andere bij het Westerpark en het NDSM‐terrein in Amsterdam. Ideaal toch?

Een stukje geschiedenis

E‐bike‐to‐go is opgericht in 2015 in Amsterdam en levert deel e‐bikes aan een groot aantal werkgevers door heel Nederland. Mede door de samenwerking met Q‐Park, wordt de dienstverlening uitgebreid naar openbare locaties. Het doel is om e‐bikes voor iedereen beschikbaar te stellen. De oprichter Jelle Visser legt uit:

“Ebiken is leuk, snel, gezond en goed voor het milieu. Daarbij heb je op een ebike een veel groter bereik dan met een gewone fiets en ben je sneller op je eindbestemming. We zijn begonnen in de zakelijke markt, waar we op gigantisch veel positieve reacties en enthousiasme konden rekenen, dat we ons initiatief nu verder op openbare locaties gaan aanbieden. Je pakt een ebike wanneer je er één nodig hebt en meldt hem af wanneer je klaar bent, en dat voor slechts 5 euro. Het is een leuke en supersnelle manier van verplaatsen binnen drukke gebieden"

De aanbieding

Ja en wij hebben de primeur lieve mensen. We hebben dit initiatief weten te strikken voor een leuke zakelijke lezersaanbieding! Dus kom in beweging en spring op die fiets. De hele maand juli en augustus kan je dat voor een prikkie doen. Wat zeggen wij, gratis!

E-bike-to-go is een smart e-bike service. Een e-bike pakken en betalen doe je met je smartphone. Wanneer je parkeert bij Q-Park Babylon, krijg je in de maanden juli en augustus de eerste 5 uur gratis een e-bike mee. Het enige wat je hoeft te doen is eenmalig registreren waarbij je om een registratie betaling wordt gevraagd van € 5,-. Hierna is de e-bike gratis te gebruiken. Je wordt dus maar 1 keer om de registratie gevraagd, elke keer dat je de e-bike daarop gebruikt is het volledig kosteloos voor de eerste 5 uur.

Genoeg tijd dus om even naar Scheveningen te fietsen en te genieten van al het leuks dat we hier te bieden hebben. Nog tips nodig? Je kan altijd wat in je agenda zetten.

Delen