Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Health Lab de Pier

16 januari 2019 - Op zoek naar een zee van zen? Zoek niet verder; wij hebben alle tips voor je die je zullen helpen om te ontspannen. Dit keer een tip waarbij je kan zweven boven de zee, lees dus snel even mee!

Boven zee

Op een unieke locatie boven de Noordzee, met panoramisch uitzicht over de boulevard en zee van Scheveningen bevindt zich aan het einde van De Pier op het zuid eiland: De Pier Health Lab.

Floaten en meer

Wat je zoal kunt doen in het Health Lab? Naast floaten en een massage nemen kun je er ook in een sauna.

Floaten is ontzettend goed voor je als je wilt ontspannen. Je drijft gewichtloos en zonder prikkels op Epsomzout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Het werkt dus onzettend goed als je behoefte hebt om eens te ontsnappen aan alle dagelijkse prikkels.

Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen. Je lichaam ontspant dus volledig tijdens een sessie, en wees niet bang dat je in de avond moeilijk in slaapt valt; dat gaat ook beter als je lichaam en geest zen zijn.

De ideale voorbereiding op je floatsessie is een van de fijne massages. Ze bieden je een breed scala aan massages.Van de meer klassieke massages, zoals de ontspanningsmassage en de sportmassage tot en met de bijzondere hotstone massage, tuina massage en voetreflexmassage. Je kunt deze massages uiteraard ook los boeken.

De sauna bij Health Lab De Pier is een Finse sauna. De Finse sauna geeft volledige privacy en richt zich puur op de saunagang zelf. De ruimte is geschikt voor 1 tot maximaal 2 personen.

Kortom, je kunt je de hele middag of dag vermaken bij het Health Lab op de Pier of jezelf trakteren op een van de ontspannende onderdelen hierboven.

Combineer een bezoekje aan het Health Lab met een heerlijke strandwandeling en een hapje eten en jouw dag kan niet meer stuk aan zee.

Delen

Bekijk ook deze tips

Broodje van eigen deeg

Een van de meest populaire etenswaren in het land: brood! En er is niks lekkerder dan de geur van een vers broodje. Nou ja misschien het proeven van een vers broodje, dat is nog lekkerder! Ook kan je tegenwoordig bij de eerste de beste supermarkt een brood halen, het is toch echt de moeite waard om ook eens (of elke dag) naar de bakker te gaan. Wij hebben een adresje voor je dat je zeker een moet bezoeken. Oftewel, kom eens naar Scheveningen voor een heerlijk broodje van eigen deeg.

Lees verder

Het zee cafe

Een echte zeeman houdt wel van borreltijd, maar andere mensen ook dus daarom deze week een gezellige tip. Zo kom je nog even de laatste koude dagen door, en houdt je jezelf warm op Scheveningen. En Scheveningen wordt verblijd met een nieuw cafe, dus lees snel even mee!

Lees verder

Libanese lekkernijen

Oooo we hebben zo'n heerlijke tip, om je vandaag een beetje op te vrolijken zo aan het begin van deze warme week! Misschien ken je deze tip al, maar wij hebben hem net ontdekt en zijn daarom nogal enthousiast. Wie loopt er nou niet warm voor lekker eten? Vandaag iedereen toch?

Lees verder