Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nieuwjaarsontbijt De Maatschappij

29 december 2019 - Na een sprankelend Oud en Nieuw op Scheveningen kun je vast een goed ontbijt gebruiken. Elk jaar organiseert De Maatschappij in de Keizerstraat een gratis katerontbijt waar je nieuwjaarsdag kunt uitbrakken!

Ontbijt aan zee

Na een mooi feestje bij De Maatschappij (of ergens anders) is het weer tijd om je kater eruit te eten met het leukste ontbijt van t jaar op 1 januari!

Lekkere verse broodjes, croissantjes, kazen, hammen, zalm, en roerei? Maar ook oliebollen en appelflappen? Jouw goede voornemens beginnen op 2 januari, om de eerste dag nog even te genieten van al het lekkers bij het nieuwjaarsontbijt.

Kom om 15.00 uur of daarna langs in de Keizerstraat om de eerste dag van het jaar goed in te luiden op Scheveningen. En voor wie durft; eerst nog meedoen aan de Nieuwjaarsduik?Delen

Bekijk ook deze tips

Rust aan de kust

Even helemaal weg aan de kust? Je hoofd leegmaken en rust vinden naast de Noordzee...Deze oase van ontspanning vind je niet alleen in Scheveningen maar heel simpel in je hoofd. De nieuwe mindfulness praktijk aan de Haagse horizon kan je hier bij helpen. Mindfulyes staat open voor iedereen!

Lees verder

Strandtenten in de winter open

Deze winter kun je er warmpjes bij zitten aan zee, want ook dan zijn er strandtenten open. Het grootste deel wordt weggehaald, maar er blijft een aantal staan in de storm en kou. Buitengewoon zet ze op een rijtje, zodat jij straks bij een knisperend haardvuur zit met een warme choco in je handen. Het wordt een knusse winter op het strand van Scheveningen, want deze strandtenten zijn de hele winter open!

Lees verder

Feest op De Pier

Neem een kijkje bij een bijzonder ​muziekevenement in oktober op De Pier in Scheveningen. Muziek om te kijken en niet om te luisteren, klinkt apart? Maar niet als je weet dat dit evenement speciaal voor doven, slechthorenden en horenden is. Een avond vol DJ's, VJ's, een band, muziekgebarentolk, interactieve media, expressieve dansgroep en een verlichte trilvloer.

Lees verder