Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vuur & soep in het Westbroekpark

11 februari 2020 - Het Westbroekpark is een smaragdgroene oase in Scheveningen. Niet alleen kan je er genieten van de rust, bootje varen en wandelen. Ook kan je er heerlijk eten uit de tuin! Bij Greens kun je genieten van verse producten uit eigen moestuin, en van een mooi uitzicht op het park.

Bijeenkomst in de natuur

Ben jij die startende yoga-docent die graag buitenlessen verzorgt? Heb je kruidenkennis en wil je deze delen met anderen?

Wil je met ouderen of kinderen naar buiten en contact met maken met de natuur? Of heb je gewoon zin om je handen uit je mouwen te steken?

Kom dan naar Greens in het prachtige Westbroekpark. Hier hebben ze de beschikking over een fijne buitenruimte en een bescheiden doch functionele binnenruimte.Deze worden op vrijdag 28 februari ter beschikking gesteld voor eenieder die iets moois, duurzaams en inspirerends te bieden heeft.

Meer info

Van 16.30u tot 18.30 uur kun je naar deze inspiratiebijeenkomst komen in de Tuinen van Greens. Er is vuur en soep!

Meer weten? Mail dan naar: louise@greensinthepark.nl. Of kijk op de Facebookpagina van het event.

Restaurant in het park

Lokale producten, moderne gastronomie. Bij Greens koken ze zoveel met de groenten uit de eigen biodynamische moestuin, met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten.

Smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is. De keuken is ambachtelijk en vrijwel alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart verandert elk seizoen een aantal gerechten.

En sommige verse producten zijn soms gewoon (lekker) op. Kortom dit restaurant is een feestje voor je smaakpapillen dat je niet wilt missen!

Delen