Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Workshop Energie

18 januari 2020 - Ontspannen en je batterij weer opladen? Dan zit je goed bij deze workshop! Hier leer je je energie verdelen in het dagelijkse leven. Zwem in een zee van energie op Scheveningen.

Workshop aan zee

Ervaar hoe je de energie in jezelf en met anderen laat stromen, hoe je blokkades opheft en je eigen grens bewaakt.

Beleef een dag vol praktische oefeningen waarbij je leert vertrouwen op je gevoel en waarneming.

Oefenen met energie

Je gaat door middel van praktische oefeningen actief aan de slag om alles zelf te ervaren en zo verbinding te maken met de geboden stof.

Na afloop heb je veel inzicht opgedaan in jezelf en hoe het anders kan zijn voor een ander. Je brengt vervolgens je nieuwe mogelijkheden direct in de praktijk.Praktische informatie

De workshop bestaat uit:

  • verrijking van je communicatie,
  • diepgaand inzicht in jezelf en anderen,
  • handvaten om bij je gevoel te komen,
  • vertrouwen in je eigen gevoel en waarneming,
  • nieuwe mogelijkheden in al je contact en relaties.

Wanneer: Zaterdag 8 februari 10:00-17:30
Waar: Zowat aan Zee, Scheveningen
Investering: €95,- inclusief lunch

Vergeet je niet op te geven via de website, en geniet van je opgedane energie!

Delen

Bekijk ook deze tips

Foto van de maand

Heb jij een oogje op Scheveningen? En maak je de prachtigste plaatjes? Tag ons dan op Instagram in jouw foto's en wie weet krijg je de meeste likes en een feature op onze website. Bekijk Scheveningen door andere ogen dankzij de foto van de maand!

Lees verder

Scheveningen Light Walk

De donkere wolken trekken over ons land, dus we kunnen wel wat licht gebruiken. ​​En wat beweging is ook nooit verkeerd..wel moet je nog even wachten tot december. Maar kom wel al in beweging om een kaartje te bemachtigen voor deze bijzondere wandeling, want die zijn weg voor je het weet.

Lees verder

A Night Out - Overzicht Juli

​Wij nemen jou mee naar een avond onder de sterren op een tongstrelend avontuur, met je voeten in het zand, en muziek in je oren. Op Scheveningen valt meer te beleven dan flaneren over de boulevard. Wij zetten wat hoogtepunten voor je op een rijtje zodat jij deze maand stralend door je avonden heen wandelt. Geniet van A Night Out op Scheveningen!

Lees verder